Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță cel de-al 12-lea Simpozion Internațional ADVANCED TOPICS in ELECTRICAL ENGINEERING (ATEE 2021). Mai multe detalii pe http://atee.upb.ro/atee2021/.
Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță EDIȚIA a XVI-a a Simpozionului de Mașini Electrice, Actualități și perspective în domeniul mașinilor electrice, SME’20. Mai multe detalii pe  https://upb.ro/eveniment/a-xvi-a-editie-a-simpozionului-de-actualitati-si-perspective-in-domeniul-masinilor-electrice-sme20-se-desfasoara-online-web-symposium/ și http://www.sme.pub.ro/.
Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță cel de-al 11-lea Simpozion Internațional ADVANCED TOPICS in ELECTRICAL ENGINEERING (ATEE 2019). Mai multe detalii pe http://atee.upb.ro/atee2019/.
Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță cel de-al 10-lea Simpozion Internațional ADVANCED TOPICS in ELECTRICAL ENGINEERING (ATEE 2017). Mai multe detalii pe http://atee.upb.ro/atee2017/.
Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță cel de-al 9-lea Simpozion Internațional ADVANCED TOPICS in ELECTRICAL ENGINEERING (ATEE 2015). Mai multe detalii pe http://atee.upb.ro/atee2015/.

Școala Doctorală de Inginerie Electrică anunță cel de-al 8-lea Simpozion Internațional ADVANCED TOPICS in ELECTRICAL ENGINEERING (ATEE 2013). Mai multe detalii pe http://atee.upb.ro/atee2013/.